Cautare

15181 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (2.93 secunde)
Ieri, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor PSD si PRM au depus cate o motiune simpla. ... Ieri, PRM a depus la Senat motiunea simpla „Alianta D.A.-Dezastrul Agriculturii“, prin care se cere demiterea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru gestionarea necorespunzatoare a problemelor din agricultura romaneasca.
ww.hotnews.ro informeaza in articolul intitulat "Siguranta si incredere:
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
Primarul Medgidiei, democratul Dumitru Moinescu s-a aflat, in urma cu cateva zile, la sediul central al Partidului Democrat.
Remanierea Guvernului Tariceanu este practic imposibila in acest moment, iar acest lucru este evident si in afara votului "covarsitor" dat de liderii PNL in defavoarea acestei masuri.
Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a recunoscut luni, la finalul sedintei Biroului Politic Central, ca a primit "reprosuri amicale" din partea colegilor liberali in ceea ce priveste declaratiile sale publice din ultima vreme. "Au fost reprosuri amicale, in sensul ca trebuie intotdeauna sa ne exprimam foarte clar ideile.
Aproximativ 20 de persoane, intre care un afro-american ti un cubanez, apartinand Asociatiei Victimelor Mineriadelor din 1990-1991, au protestat, marti, in fata sediului central al PSD, solicitand arestarea lui Ion Iliescu, pentru "sangele varsat" la Revolutie ti mineriade.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Nu voi avea nici o ezitare sa schimb sau sa dau afara orice persoana, indiferent de rangul sau pozitia pe care o detine in structurile de aplicare a legii, in situatia in care constat ca nu isi face treaba", a afirmat ministrul, la videoconferinta cu sefii din MAI si cu cei ai structurilor de ordine publica din tara.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Sedinta in care se prezinta Raportul asupra Strategiei Nationale de imbunatatire a situatiei romilor a fost intrerupta dupa discursul lui Traian Basescu de cativa tineri romi, care i-au imputat presedintelui apelativele la adresa unei jurnaliste,"tiganca imputita" sau "pasarica".
Recent, Realitatea FM a invitat ascultatorii la o dezbatere pe tema: ... Dintre raspunsuri, l-am selectat pe cel pe care il puteti citi in continuare. ... Nici o promisiune facuta in campania electorala nu a fost respectata.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul "Nu suntem in Congo", pe care il puteti citi in continuare. '"Parc-am fi in Congo!" Politicieni din opozitie au reactionat astfel la declaratia prin care dl.
Antonescu nu a facut nimic cu care sa se mandreasca in politica, iar Ponta nu s-a remarcat in profesia sa.
Presedintele Romaniei la telefon. ... N-am stiut ca la dumneavoastra presedintii se schimba atat de des. ... Permiteti-mi sa va urez , la randul meu, "Sa traiti bine"!
AM O STARE DE NELINISTE Monica Macovei a participat, azi, la relansarea dreptei lui Livache, pe nume "Noua Republica".
Dupa atacul PDL la adresa USL. ... "Acest tip de campanie care incearca sa sugereze ca oricine doreste demiterea lui Traian Basescu este neaparat un infractor sau complice al unor infractori nu face decat sa invenineze si mai mult atmosfera publica din Romania.
Romania a devenit colonia penitenciara a doamnei Reding In nicio tara Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie a procurorilor Nu suntem doar o colonie a Europei. ... Practic, Mecanismul de Verificare si Cooperare functioneaza ca bratara electronica de la mana unui condamnat eliberat conditionat.
Petru Calapodescu) Pana la urma, premierul Ponta capata ce-a cautat. Schimbarea destul de evidenta in raporturile cu Traian Basescu, intervenita imediat dupa alegerile de la 9 decembrie, are efecte dintre cele mai nocive, iar o clarificare in interiorul USL pare mai mult decat oportuna.
google-analytics.com